láska je slepá!!!!!

láska je slepá!!!!!

Anotace: pro člověka, kterýmu jsem ublížila. ale nasledne jsem zjistila co je to zač.

Dokážu si hrát.
Následně pak couvat a utíkat.
Dokážu i ublížit.
Poté smutnit a litovat.
Rozhodnutí měnit nehodlám.
Jaký si to udělám, takový to mám.
Odpustit nedokážeš.
Milovat nepřestaneš.
Svádět vinu zvládáš,
bolest tím však konáš.
Nedokážeš mě vidět, slyšet, nic.
Jen dělat ze sebe víc.
(a to nejsi)
Autor Coccinella, 11.10.2008
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Maro Deives, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí