Hokej

Hokej

Anotace: mega zážitek s hokeje,ale ten kluk byl fakt krásný:-(

Zpívaly jsme spolu slavně,
A křičely:,,ševci na ně´´!
Já dívala se na Tebe,
Své kroky spojovala v tvé…

V tom skončila třetina
Bohužel jsem Tě ztratila..
Vyhrály jsme,
Šest,tři to bylo,
Mé srdce se však zpomalilo.

Proč hledám Tě s marnivou,
Když fandí celý stadion?
Autor Chabalka, 11.10.2008
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Sana.sorrow
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí