Vrátit čas

Vrátit čas

Anotace: Vzpomínka na --- někoho, s kým bývaly hezky chvilky :)

Přeju si na chvíli
vrátit cas v tvým náručí
sedět znovu na tom
místě mezi borovicema
a slyšet ptáky zpívat
Jenom ty ptáky a vítr
ve větvích...
Chci se vrátit s tebou
domů
kde jsme začínali
usínat vedle sebe
poslechnout si tu písničku
a vzpomínat - -
Jaks mi pomáhal zvednout se
ze dna
otevřít dveře
a volně dejchat
Přeju si bejt s tebou dnešní večer
a zase schovat ruku v tvojí dlani...
Autor frangir, 11.10.2008
Přečteno 367x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí