Zapoměl jsi

Zapoměl jsi

Anotace: Nenechal jsi nás dva dojít do opravdového vztahu. Nejdřív jsi chtěl, potom jsi se však na nás dva vykašlal. Zlomil srdce. Miluju tě..

Bez tebe život nechce se mi žít,
jen stále dokola o nás dvou snít.
Nechápu, proč jsi najednou zahodil náš sen,
nevím, jaký prokletý za to mohl den.
Byli jsme spolu už skoro na konci našeho štěstí,
jenže potom jsi mi dal zničehonic do srdce tvrdou pěstí.
Ikdyž ublížil jsi mi moc, tak jako kdyby jsi škrtil mé srdce nevyditelnou nití,
dala bych cokoliv za to, kdybych mohla zas s tebou býti.
S tebou jsem byla ten nejšťastnější člověk na světě,
bylo mi krásně díky jediné tvé větě.
Jenže je konec, ty uzavřel jsi naší bránu...
...a mě nechal budit se ubrečenou k ránu.
Myslela jsem, že je to přeci osud... že spolu máme být.
Však teď už jen nezůstalo nic jiného, než v slzách mích třpyt...
Autor K.., 11.10.2008
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: čokoládka, Seanko, Mounkey
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ale i tak je to překrásně napáno !

10.03.2009 20:19:00 | Seanko

I když báseň dlouho napsaná věřím, že je Tvému srdci lépe...Jsi ještě příliš mladá, ta pravá láska teprv příde...

03.02.2009 16:45:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí