Noční ptáci

Noční ptáci

Anotace: jednoduše zklamání...od člověka i od situace...

Nocí tmou už mé sny nevstanou.
I ptáci letí neví kam,
to co můžeš, co chceš
pošli dál, dál ke hvězdám.

To co víš, vedet nechci já,
nechci a nemůžu,
vždyť i skály vítr obrousí,
tak jako mysl slova ohloupí.

Vidím ptáky,
ale slyším nebe,
který smysl klame mysl?
Chci spíš vidět, nebo slyšet?

Z ptáku strach jsem nikdy neměl,
ale tihle jsou tak jiní,
tak draví, tak silní.
Celou myslí chci je dostat ven
z mé hlavy, která je zmatená
ať nikdy nevrátí se sem,
už není cesta zpátky
snad jen přímo...
hlavou do oprátky.

Sám se ptám a sám si i odpovídám.
Na trnech z květu růže,
kdo dlouho sedí
cítí se bohatý
však chudý je a celý krvácí.
Očistit si musí cestu myslí,
jen to mu pomůže.
Autor greenus, 11.10.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Sfinx
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zajímavá - formu bych upravila, sem tam něco vyhodila ven ale celkově mě to zaujalo :o)

13.10.2008 14:37:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí