Troy

Troy

Anotace: Jedna z prvních co jsem psal jedné slečně Šmoule, je tak z prosince 2007

Jsi nekonečná duha
Ty nejsi jedna z mnoha

Já pro tebe bych Troju dobil
Ale né Helenu jen tebe bych osvobodil

Jak pro Odyssea Penelope
Ty jsi moje Šmoula , Srdce moje

Jsi má Achylova pata
Slabé to místo pro každého chlapa

Prometeus vzal Bohům oheň
Lidem ho pak dal
Každý den přilétal orel
A jeho vnitřnosti ven rval

Kdybys ty byla oheň
A já prometeus byl
Vzal bych tě sebou na Zem
A hněvu Bohů bych čelil

Buď můj anděl a já budu tvým
Autor Nwanov., 11.10.2008
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Isquieasuus, Jin, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí