Tobě

Tobě

Anotace: bez anotace

Do srdce mého
vložils malinkatý klíč..
Co s ním mám dělat?
Chtěla bych utéct..
Pryč

Ale seš to Ty
Co trápí duši mou
Bolest
Utrpení

Láska

To je ona..
Láska

Klíč sis vzal zpátky
a odešels do ticha..

Stejně tě mám
Pořád uvnitř

Jako neporazitelný sen

Jako slzy...
Co skrápí duši mou
Ledem i solí...

Láska

...
Autor Suzan, 11.10.2008
Přečteno 862x
Tipy 1
Poslední tipující: bajli33
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí