Sans toi

Sans toi

Anotace: ***

*Vim že mě podvádíš
tak maximálně
s Asiatkama
na porno.com.
A stejně ti nevěřim.

*Zejtra si uklidim
ve svý duši.
A ty tam zůstaneš,
úplně na furt.

*Opiju se Pepsi colou,
/tou s citrónem/
a pak budu předstírat,
že tě nemiluju.
Na zkoušku, víš.

*Chtěla bych vědět,
jaký to je,
bejt sama.
Jenomže se bojim,
že SAMA znamená
Bez tebe
Without you
Sans toi
/víc jazyků neumim,
excuze - moi/
Autor colorka, 12.10.2008
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: boruvka175, Tymi14, NikitaNikaT., jedam, Elča, Nessy, Bíša, Jin, Tacca, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí