JEN CHVÍLIČKU

JEN CHVÍLIČKU

Anotace: Jak to vidím já... Pokouším se o pěknou básničku,mám tam plno chyb,dejte vědět ja to opravím!

,,Mučí mě že nevím co s tebou je,
snad se nic neděje,
přiznám se k svým citům a obavám,
jen kvůli Vám.´´

Myslím na Vás každou chvíli,
kterou mi dovoli-li,
vždy si je užívám,
s chutí vzpomínám.

,,Mučí mě že nevím co s tebou je,
snad se nic neděje.´´

Tohle je naděje co cítím,
když nic o Vás dneska nevím,
myšlenky přicházejí a mizí,
stává se že se srazí.

,,Přiznávám se k svým citům a obavám,
jen kvůli Vám´´

Slyšíte jak naříkám,
s chutí Vám to vyčítám,
nemáte si se mnou hrát,
mé city mi brát!

Zapomeňte na mě prosím,
jinak se z blázním,
přeji si být Vaše paní,
je to divné přání?

Je to však v nedohlednu,
netuším kolik toho zvládnu?
Vy si jen hrajete,
a mě tím ničíte.

Ale i tak po vás toužím,
nikdy Vás neopustím,
nějak vás potřebuji,
a asi i miluji!

S láskou k Vám
Autor Vacluvka, 12.10.2008
Přečteno 529x
Tipy 4
Poslední tipující: Megalo'R, Caracol, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takže přítele máš
ale v lásku se to
zvrhlo.No to se děje

Jen jednu otázečku zvíti.
Přítel, lásku oplácí ti?
A neb o ni neví?

13.10.2008 22:33:00 | Přítel

pěkná básen je taková, která jde od srdce... a tva taková je!

12.10.2008 20:03:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí