Brusinka

Brusinka

Anotace: chutnala jsi stejně

poslední brusinka dozrála
do tvých rtů teď ti ji vložím
otevři oči
kéž by ses na chvíli usmála
pro vrásky na obočí

listy se barví do červené
tak jako bylo tvé srdce
vzpomínám
už chodíš beze mne
toulám se taky sám

sněhy nám přikryjí brusinčí
mraz k němu nedosáhne
pro duši
co lidskou zove se
projde i přes těla kartuši
Autor Toulavej, 12.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí