Víra nevíra

Víra nevíra

Anotace: ...

nemám slova
utíkají mi
chci vám však říct
jaká je má nevíra

já nevěřím, že místo v životě mém
muž má - né tak jak to obvykle bývá
mám strach, že jakmile dostanu co chci
jakmile tajemnství odkryji
skončí to kouzlo lásky

láká mě nepoznané
láská mě nedostupné
a chci se trápit,
zároveň však nadávám
na tu krutost života

mám strach, že jakmile se zamiluji
jakmile si jej vezmu za muže
skončí to tajemné,
kéž bych měla muže
který mě v tom kouzu udrží

...já ho už mám a on mě miluje
a není můj,proto to asi dokáže
Autor Meriel, 12.10.2008
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Rbb, Pišák, Tacca, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí