Žárlivost

Žárlivost

Anotace: pár zdánlivě volných asociací...

V zahradě rozlitého slunce
pod stromem a v každé jeho buňce
v každém stéblu orosené trávy
jsou slova, věty, zprávy.

Polednice kolem bloudíce
pohozená, prázdná nábojnice
místa strachem znesvětsená
láska plotem obklopená
chvilka stesku propůjčená
bolest zpátky navrácená.

spousta zářících očí
kolem nichž svět se točí
spáč do snu se vrhající
toť vztah žárlivosti podlehající.
Autor Sebastian_13, 02.09.2005
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jen zdánlivě, ve skutečnosti hodně řekla. Díky.

02.09.2005 18:22:00 | Krtica

Tak to se ti povedlo ! Hezká...

02.09.2005 15:13:00 | Chore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí