Láska

Láska

Anotace: zamilovanost je krásný cit

Já chtěla bych Ti vyprávět
o tom jak kouzelný je s Tebou svět.
Jak nádherné je dívat se do Tvých očí,
vždy má hlava štěstím se točí.
Jak úžasné je dotknout se Tvého těla,
bez toho doteku žít se nedá.
Jak dokonalé je líbat Tvé rty,
v mé mysli jsi jen...TY...TY...TY
Autor ketriet, 12.10.2008
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí