Už zítra

Už zítra

Anotace: někdy i když milujete, musíte se rozloučit kvůli sobě

Zítra, už zítra
povím ti jak moc tě mám ráda

Zítra, už zítra
ještě naposled poškrábu ti záda

Zítra, už zítra
soucitně se na mě podíváš
a na uklidněnou mi pusu dáš

Zítra, už zítra
ta bude poslední
až po nočním snu lásky se rozední

Zítra, už zítra
naposled pohladím tvou tvář
a mé oči zaplaví slzy

Zítra, už zítra
sbohem lásko má ti dám
nechci se už trápit dál

Zítra, už zítra
stále tě miluji
Autor Neaira, 12.10.2008
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Metcheque
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zitra may be..
ja ti dnes a ted povim, ze tve versovani, radoby versovani mne nezaujalo, je to moc obycejne...

12.10.2008 19:08:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí