Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Chybíš mi...

Sbírka: Omyl číslo 4

Zase snídám vzpomínky na tvá pohlazení
Nechávám si je zdát
Jsou sny, při kterých se potíš
A já se při tomhle potila tisíckrát
Snídám vzpomínky na tvá ústa
Polibky, kterými dokázals hřát
Jsou sny, ze kterých se budíš
A já budím se tolikrát...
A blouzním a křičím
A vidím tě vedle sebe
Další sluneční paprsek
A zase zebe
Vůně tvé něhy, co nevyprchá
Tiše se do mě vpíjí
A bolest
Bolest, která se nepromíjí
jenom tak...
Chybíš mi
Chybí mi tvé pohlazení
Chybí mi pocit
do někoho pronikat
Chybí mi pocit utíkat
před pocity, co lámou skály
Chybí mi tvoje pousmání
Chybí mi vše, co chtěl jsi říct
Byl jsi mé všechno
A nejsi nic
v nekonečné touze žít
Milovat jenom na chvíli
Milovat
Žít...
Autor unstoppable, 12.10.2008
Přečteno 552x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, nevery, bajli33, Bíša, blue, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

po dlouhé době moc hezká básnička tady ;)

12.10.2008 22:23:00 | bajli33

je to smutne,ale na me hodne preslazeno.-.

12.10.2008 19:07:00 | saddova

krásné

12.10.2008 18:50:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí