Blues bez tebe

Blues bez tebe

Anotace: Je taková...nevím, nerozumím jí.

Mohla jsem být s tebou
a teď jsem tisíckrát
bez tebe.

Je spousta smutných písní
psaných na stěny
a jen dvě vrásky
na čele.

Když potřebuješ mít
moudrost vylitou
uprostřed pokoje
a rána už neusínají
v nás.
Když se všechno přelije
na druhou stranu vah.

Mohla jsem tě nalézt
a místo toho
jsem tě
nespočetkrát ztratila.

Jsou to ta malá
svítání v mých
dlaních
a padesát ran
do břicha.

Když se ti svět
mění k uzoufání
a není kam
radost dát.
Když ti z účtenky
udělají inzerát...
Autor Lacosta1, 12.10.2008
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Manon.H, páááááááá, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí