Láska

Láska

Anotace: 5let byl nejlepším kamarádem jakýho si jen mžete přát...Pak to přerostlo v lásku a já složila tuto báseň...v ní slibuju že už ho nenechám odejít ale bohužel...už patří jiné..AU!

Až teď nás osud spojil dohromady,
a při tom jsme se tak dlouho znali.
Ale až teď vím jak moc pro mě znamenáš,
chci aby už byl celý život jen náš.
Chci aby jsme spolu prožívali krásný chvíle,
aby jsme měli společný cíle.
Každičkou chviličku chci strávit s tebou,
nemusíme ty chvíle trávit jen ve dvou.
Můžou s náma být aj kamarádi,
který oba máme tak rádi.
Ale nejraději bych tě měla jen pro sebe,
abych ti mohla říkat,že fakt miluju jen tebe.
Lásko už tě nikdy nenechám odejít,
vím jistě že už tě nechci nikdy stratit.
Chci s tebou být už napořád,
chci poslouchat,jak moc máš mě rád.
Autor Janulety, 12.10.2008
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: Janetee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to same, co jsem ti psala k nasledujici basni...

12.10.2008 18:43:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí