víra!!!

víra!!!

Anotace: myslíte, že můžu být tak naivní a stále věřit a doufat?

a jak dál
co s tím..?
byli jsme dva, byli jsme tym
milovala jsem tě a vlastně možná miluji pořád
náš vztah má téměř pravidelný řád
už xkrát to tak začalo,
už xkrát to špatně skončilo
nejdřív vždycky kámoši
láskou pak omámení slaboši
a nakonec?
nakonec vždycky přišla bolest, nenávist..
vidíš! nenávidím tě už zase
ztrácím sílu
srdce mi krvácí
nemám nic..
už ani víru, víru v lepší zítřky..
a přiotm bych tak moc chtěla věřit!
věřit v to, že co bylo již xkrát, přijde znova...
Autor sh@rusk@, 12.10.2008
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, kikis, CHoKoLaTeKiss, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...můžeš,ale není to řešení

12.10.2008 21:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí