Otevřená kniha

Otevřená kniha

Anotace: ... nenutím vám moje básně, jen čtěte.. a chápejte...

Už tě znám stovky dnů,
znám i náplň tvojich snů.
Vášeň, chtíč a kouzlo očí,
při polibku do mých skočí.
Lásku v nich já stále hledám,
než své tělo tvému poddám.

Tvé srdce na dotek bolavé je,
tak řekni, řekni co se děje.
Jak vnímáš chvíle společné,
jak vnímaš city pročtené?
Otevřel si knihu, chceš semnou být
a po mém boku, tvé sny snít.

Když trávíme, společný čas,
to já jsem tvoje druhá část.
Jsi jedinečný, jsi to ty-můj Neonek,
se kterým budu mít šílené moc vzpomínek.
Autor KLARISA, 12.10.2008
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká básnička pro Tvého Neonka. Určitě se mu bude líbit.

13.10.2008 11:17:00 | Psavec

je to přezdívka člověka, básně mu určené... děkujůůů..

12.10.2008 22:19:00 | KLARISA

...třetí část mi připadá super,jenom Neonek mi dělá problém,pokud to není sanec od neonky,fosforující rybky,kterou hladím rád :-)

12.10.2008 22:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí