Obrození

Obrození

Anotace: Pocity jedné krásné dívky.... slovy jednoho mládence....

Uprostřed davu,
ztemnělý zrak,
na skloněnou hlavu,
dopadl růžový mrak.

Zvedla pohled k nebesům,
a hvězdu jasnou padat zřela,
tu došlo v srdci k otřesu,
a lásku zase cítit chtěla.

Hvězda, hvězdička,
Sluneční kvítek,
malá, tak maličká,
setkání stříbrných nitek

že z dálky letí, nevnímá,
den nebo chvíle pouhá,
cítí, že ji chytit má...
a duší vane... touha

Krása okamžiku,
krása sladkých míst,
trvání cukrbliku,
trvání krásných jízd...

co na tom však záleží?

Ta hvězda malá, maličká,
zažehla dvě sluníčka...
a zahřála dvě srdíčka...
Autor Thanatos Mortis, 12.10.2008
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean89, somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí