Nechci...

Nechci...

Anotace: ...

Nechci Tě ztratit,
Nechci Tě mít,
Nechci Tě nechat odejít.
Nechci Tě získávat,
Nechci vlastnit,
Nechci žít bez Tebe,
Nechci jen snít.

Jsi jak droga,
Po které oslepnou dokážu,
Jsi kmen stromu, který vášní obvážu.

Nechci Tě zranit,
Chci s Tebou být,
Bez Tebe světem…
Musím teď jít?

Srdcem jsem stálá
A věrná duší….
Teď kdo mě zná,
Tak tohle tuší.
Málokdo získá mou lásku zcela,
Mé srdce dýchá –
Tebe jsem chtěla.

Nejsem ta pravá pro Tebe
A v srdci sníh mě zazebe,
Když vím, že mě nechceš mít,
Tak jak chci já –
Mám nechat Tě jít?

Zůstat, vyčkat,odejít?
Poraď – jak Tě přestat chtít…
Autor Ammazonic, 13.10.2008
Přečteno 386x
Tipy 15
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Squat_the_world, Gabrielle Taroka, Holis, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, enigman, igniss, Bíša, sondulacek, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je suprovy,,,davam ST,,, fakt moc hezky

21.10.2008 09:31:00 | strašidýlko-střapatý

to znám, někdy ty situace nemaj řešení...ale báseň pěkná:)

15.10.2008 11:15:00 | Squat_the_world

Někdy to hold nejde odbýt jednou větou. Jinak dílko skvělé!

15.10.2008 10:33:00 | Gabrielle Taroka

Těžká rada.

13.10.2008 18:01:00 | Psavec

..jo,láska ta nás trápí stále..

13.10.2008 15:15:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí