Citáty

Citáty

Anotace: Citáty

Láska je zuřivý antisemitista,
protože nikdy neví,
kdy jednoho nazve svým Paladinem,
toho druhého Židem
a toho třetího Diktátorem-Césarem.

Láska je naždy cizoložnicí,
protože marně hledá na tomto světě
svůj hrob.

Láska je holokaust,
protože nikdy neví,
kdy zemře.

Pravda je věrnou milenkou lži,
protože si nepamatuje,
kdy jí vyznala lásku.

Vůli k životu najdeš v lásce,
protože ta tě i bez ptaní
pohřbí zaživa.

Láska je metr,
který tě bez ptaní šlohne po hlavě
a nebo ti přesně vypočítá,
kolik měří.
Autor Brožová Anna, 13.10.2008
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí