Snad najít smím

Snad najít smím

Anotace: láska je věc která dnes už tolik neletí, tak nevím jestli je štěstí a nebo prokletí

prý je láska staromódní věc a dnes už neletí
a prý jsem s ní přijít měl v minulém století
že tu byla dřív než radio,televize a internet
tak hledám někoho komu bych řekl těch pár vět
snad najít smím
snad najít smím

vím že tu láska byla mnohem dřív než jsem byl já
tím pádem nejsem první komu se o ní v noci zdá
nejsem první kdo proplakal noc a kdo prosil o pomoc
ten kdo hledal někoho co by šel světem s ním
snad najít smím
snad najít smím

o lásce můžu jenom číst z těch zaprášených knih
ze kterých kdysi čítával ten starý smutný mnich
jak těžké je jít světem sám teď už dobře vím
a tak sám ke slovu láska marně hledám vhodný rým
snad najít smím
snad najít smím
Autor někdojiný, 13.10.2008
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby tak šel vrátit ten čas
a lidé byli spolu z lásky zas...
moc se mi líbí

13.10.2008 15:43:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí