Mám Tě hrozně rád

Mám Tě hrozně rád

Anotace: :)

mám tě hrozně rád lidi se ptaj proč
když mě nechceš znát jde mi teda oč
jde mi o to že chci na blízku tě mít
já tobě oporou chci v každé době být

z knihy lásky číst a stránky obracet
k tomu co bylo dřív se nikdy nevracet
zapomenout ten čas kdy jsem tu byl sám
proč na něj vzpomínat když tu tebe mám

já teď už dobře vím jak chutná samota
když všude okolo mě byla jen prázdnota
a pak jsi přišla ty a tvá velká ochota
navždycky jsi mi vstoupila do života
Autor někdojiný, 13.10.2008
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí