sama

sama

Anotace: ...

Zůstala jsem sama, jen se svým svědomím,
to ono ví vše, já na sebe nic nepovím,
řekne mi: jo holka, to byl jenom sen,
teď máš tělo chladné jako led a tvrdé jako kámen,
byl to sen o tvém krásném princi z pohádky,
co nevěří na pláč, bolest a hlavně na hádky.
To on si tvoje srdce s bolestí vzal
a na oplátku ti za něj vůbec nic nedal,
ale neplakej už víc, to je zbytečné,
teď je úplně všechno okolo nás skutečné,
musíme začít znovu se svým životem,
snad to zvládnem a nikdy už sami nebudem.
Autor zyni, 13.10.2008
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano...též to znám...moc pravdivé, bohužel...:(

14.01.2009 14:42:00 | Agniezka

Moc pěkný a pravdivý:-)

03.11.2008 20:24:00 | Terry15

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí