Lásko ty ve mně zůstáváš

Lásko ty ve mně zůstáváš

Anotace: J.K.

Měla by se smířit
ale nesmíří
s její láskou se nic jiné neměří
vidí ho všude
cítí ho v sobě
je v ní
když usíná
i když se probouzí
hledá vše
co ho s ni pojilo
nedokáže v sobe zabít
co bylo i nebylo
bez myšlenky na něj nejde spát
pro všechno na světě
nenechávej ji tu tak!
neodcházej z jejího života
vždyť i ten déšť slzí míň
než ona samotná
lásko tys
klamal
zrazoval
opouštěls
prosils za odpuštení
omluvil ses
a odešels
ale to poslední nemůžeš udělat
vždyť ty taky víš jak bolí slovo milovat.
Autor Dedillope, 13.10.2008
Přečteno 413x
Tipy 15
Poslední tipující: Myrja, jesterka, Puck, jita.1965, Zweiblumen, Squat_the_world, Holis, NikitaNikaT., Bíša, jedam, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný...láska je kurva, ale krásná a proto se k ní tak rádi vracíme:)

15.10.2008 21:36:00 | Squat_the_world

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí