Tvá bestie

Tvá bestie

Anotace: ...

Kdo ty jsi, že nemáš strach-
-vidíš na mně samý klad,
Lžu ti – já, tvá bestie,
Co mučí, nežli zabije,
Nemáš slov, nevěříš tomu,
Jsi tu se mnou,chceš mě domů,
Toho hada, roztoče,
Co místo pusy pokouše,
Neutečeš? Máš dost síly?
Tahat z vody krokodýly?
Drž se, běž, já jsem ta tvá,
Však zlá a zatím bázlivá.
Autor d.i.z.z.y, 13.10.2008
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Radek.oslov.Šafárik, jedam, saddova, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle jsem zažil,dalo mi to dost zabrat ale bylo to supr...

26.10.2008 23:40:00 | jedam

docela fajne..krom zacatecniho zneleho rymu se mi to libi...

25.10.2008 15:58:00 | saddova

Nestraš...

13.10.2008 22:08:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí