Tvoje oči

Tvoje oči

Anotace: V nočním smutku a přitom v naději...(napsána 13.10.2008)

Namaluji tvoje oči
jak se do tmy opět noří
ten pohled už znám.

Ten pohled plný smutku
plný naděje i lásky...
jak se v něm vyznat mám.

Stále tvé oči před sebou
zaryté hluboko v duši
jako prázdný rám.

Stále jen smutek
co nedá se vyjádřit
jsi sám?

Mlčíš.
Když koukáš do ohně
jen tvé oči mluví...
Dřív tak veselé...

Kam poděla se jiskra
kam veselé plamínky.

Prosím, vrať se.

Prosím, vrať se
a otevři oči
ať spatříš to, co já.

Ta dvě obyčejná slůvka...
Autor mauvais-ange, 13.10.2008
Přečteno 504x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen, paneach
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně osobní ... velmi se líbí

17.10.2008 20:28:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí