O kousek delší noc

O kousek delší noc

Anotace: Skutečně něžná intimní písnička o čisté lásce

Kolem hodin lítá divná můra
stůl je od vína čerstvě politý
celým bytem voní smrková kůra
Z všeho nejhezčí tu ale jsi ty

Čaj je v konvici docela teplý
Z stěny veselé malby se smějou
První knoflíky blůzy se rozeply
První polibky tvoji hruď hřejou

Ať se tato noc o kousek proudlouží
Hvězdy pozděj než jindy pujdou spát
Dnes totiž je tu ta po níž tak toužím
Dnes totiž je tu ta kterou mám rád

Plamen u svíce pomůže vášni
jako každý z nás on stejně plane
Dnes už nezdá se mi nijak zvláštní
že se ze dvou těl jen jedno stane

Ticho naruší pouze tvá slova
prosby mé malé krásné kněžny
prosím nenech mě líbej mě znova
prosím nenech mě buď na mě něžný

Ať se tato noc o kousek proudlouží
Hvězdy pozděj než jindy pujdou spát
Dnes totiž je tu ta po níž tak toužím
Dnes totiž je tu ta kterou mám rád

Stoupá tenký kouř dohasla svíčka
dál už nehoří jí její plamen
spánek ti lehce zavírá víčka
já líbám kůži tvých hebkých ramen

Ani tenký tón necinkl o číš
nedělali jsme nic nerozumně
Dobře se mí spí když se tu stočíš
Dobře se mi spí když jsi tu u mě

Ať se tato noc o kousek proudlouží
Hvězdy pozděj než jindy pujdou spát
Dnes totiž je tu ta po níž tak toužím
Dnes totiž je tu ta kterou mám rád

Slunce je v plném poledním žáru
nezapomeň co jsme tu prožili
Jestli že jsme tu usnuli v páru
tak jsme se právě ve třech vzbudili
Autor Mr.George, 02.09.2005
Přečteno 585x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Prostě nádhera ... jiná slova jsou zbytečná ...

01.03.2006 16:57:00 | Little.D

Mně se to líbí celé.

02.09.2005 21:42:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí