Loučím se...navždycky

Loučím se...navždycky

Anotace: už to nejde...i když myslíš, že jo...(pro Kudrnáče)

Když slunce v našich očích zapadlo
a my věděli,
že naposled
ho vidíme stejně,
v slzách chtělo se mi smát
všem těm mlčenlivým párům,
co toulaj se sešle
v ulicích
hazardních hráčů,
kde poznaj,
že lásla je prohrou
a všem klaunům,
protože život
už dávno přestal být komedií.
Autor Filosof, 14.10.2008
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, 6thSun, Jiparo, saddova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí...má to hodně do sebe

07.03.2009 21:05:00 | kikis

Úžasný!

31.10.2008 17:20:00 | 6thSun

docela silný text...jde z duše,to hodnotím

14.10.2008 18:56:00 | Mbonita

preklep se ti tam vloudil, jinak pekne, cele je to smutne pekne

14.10.2008 18:38:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí