Krvavé slzy

Krvavé slzy

Anotace: Další krásný den...

Napadá mě spousta věcí, jedna z nich je velkou klecí, jež mi padá na hlavu....
Nemůžu ji zastavit, ani před ní ustoupit, je právě teď na tahu...
Snad zasloužím si zlo, které způsobuje mi to, co nazývám odplatu....
Už nezlvádám vlastní city, které smutkem jsou ubity, odkud není návratu...

Díky za dnešní další krásný den - v útrapách, snad jen škoda, že není to už sen - který končí v ozvěnách...
Proč to cítím až tak silně neumím vysvětlit, ale ten, kdo na mě plivne, nemůže se hned vrátit...

Pláču a slzy jsou krev, nechci už cítit smutek, ani hněv....
Srdce se láme a nenachází lék, který by byl nablízku a pomohl by hned.... Nevím jak dál, nenacházím směr, když oporu nemám, tak nedělám co bych měl...

Mrzí mě to...!
Autor ZaM, 02.09.2005
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citový vodopád...

03.09.2005 18:57:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí