Přitažlivost v pracovní době

Přitažlivost v pracovní době

Anotace: :-)....když přijde nový hezký kolega...

Den první
pohled do očí
při letmém setkání,
dvakrát se za ním otočí
a moc jí nejde skrývání.

Den druhý
úsměv vyzívá
přejít od myšlenek k činům,
knoflíků pár rozepíná,
děkuje fyzickým vlivům.

Den třetí
pauza polední
u jednoho stolu sedí
a mezi sousty smíchem zní,
jen jeden druhého si hledí.

Den čtvrtý
a každý o nich ví,
jen oni mají trochu strach,
nedá se bránit, když rozum spí
a láska morálky je vrah...
Autor fire.fly, 14.10.2008
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: jiljovský, Lilly Lightová, Spadlá z nebe, Holis, Psavec, carodejka, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Poslední věta se mi líbí ze všech nejvíce...je výstižná a říká vše. Dávám tip.

07.02.2009 22:44:00 | Lilly Lightová

Ou,tak to je přesný:-)

07.02.2009 01:28:00 | Spadlá z nebe

Moc povedená, pobavila.

14.10.2008 23:40:00 | Psavec

Neda se nic delat, laska je laska i v pracovni dobe.... moc hezke.

14.10.2008 22:27:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí