Neměls mě rád dost

Neměls mě rád dost

Anotace: njn to se stává

Sbírka: Básně milovaným

Já jsem to tušila,
už je to tady,
láska ta odplula,
nech si svý rady...

Něco mi říkalo,
že nemáš mě rád,
jak říkáš,
něco mi namlouvalo,
že mě rád nemáš...

Prý neměls mě rád dost
a dálka je moc velká
Tvá láska nebyla most,
který velkou řeku překoná...

Tvá láska nebyla silná,
i když říkals: Miluji tě!
Tvá láska nebyla upřímná,
I když říkals: Lásko, chci tě...

Lásku jsem od tebe chtěla,
ty jsi však jednou řekl dost,
měla jsem tě ráda, jak jsem něměla,
a tys mě neměl rád dost...

Ano, docela mě to bolí,
že nechals mě napospas osudu,
ano, dost mi to ublížilo,
ale nebudu dělat ti ostudu...

Nebudu dál tě prosit o lásku,
ani já tebe nemilovala dost,
ano, měla jsem tě velmi ráda,
teď mám z tebe aspoň kamaráda...

Není to dost,
ale není to ani málo...
Autor tmavovlaska93, 15.10.2008
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: Megalo'R, Dedillope
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já z nej nemám ani kamaráda:---(((

15.10.2008 21:40:00 | Dedillope

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí