Paranoidní romance

Paranoidní romance

Anotace: ...o ztrátě...

Světlo tvých očí

S kým se asi dneska
Dělíš o svůj dech,
kdo ti diagramy citu
kreslí po zádech

Kdo se v noci vznáší
Ve tvý atmosféře,
bez klíčů otevírá
Zamčený dveře

Tak řekni komu a kam
Polibkem vracíš chuť,
Býval jsem teploměrem
Pro tvoji rtuť

A kdo se chytá
Do pasti nevinnýho úsměvu,
Dostat se z ní ven
Už prostě nedovedu

Chci zas světlo tvých očí
Propast, do který skočím
V gravitaci dotyků,
Tajně beru za kliku

Když v konečcích řas
Zkouším se krást,
Ta paranoidní
Romance mě uklidní,

Jsem tu sám,
Prázdnej krám

Nejsou to moje stránky,
Který pročítáš,
Ani moje okno, kterým
Ráno prosvítáš

Taky už nejdou
Do tvýho rytmu moje kroky,
Stejně tak do kalendáře
měsíce a roky

tak Řekni, kdo se odráží
V zrcadle tvejch očí,
Do srdeční propasti,
Kdo místo mě skočil.

A S kým se dneska
Dělíš o svůj dech,
kdo ti diagramy citu
kreslí po zádech
Autor Kubajss, 15.10.2008
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: zvědavá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vim, ze sou si basne a pisne dost podobne,ale tohle je prece jen literarni server zamereny na basne, povidky..atd..pisne v nich nejsou, tak proc je sem vkladas??
libilo se mi to do te doby nez jsem videla to "ref", tim se mi zkazil dojem.
jinak dobre, jen rytmus ti nesedi

15.10.2008 14:03:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí