Zapomenout

Zapomenout

Anotace: Chtěla bych zapomenout....

Zapomenout,
to se řekne lehce,
ale moje srdce zapomenout nechce.
Zapomenout na slůvka sladká,
jak voní maliny,
jak je tvá kůže hladká,
jak jsi sladký ty.
Zapomenout na chvíle krásné,
zapomenout pocity.
Utřít oči prázdné,
parchant jsi prostě ty!
Autor Amaya Usagi, 15.10.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí