Sbohem

Sbohem

Anotace: takhle to dopadne když jste naivní a myslíte si, že někdo kůli vám změní svuj život

Když jsem tě poprvé viděla,za stolem jsi zamračeně seděl
pár týdnů jsme se míjeli, kdo ví,zda jsi o mě taky věděl
Tvé pohledy, doteky...... to bylo to co mě krásně hřálo,
nejen má tvář, ale i mé srdce se v té době krásně smálo

Týdny plynuly až jednou přišla ta nezapomenutelná noc
přála jsem si jen trochu, však dostala jsem toho moc,
Pamatuješ? u snídaně jsme si společně řekli dobré ráno
od té chvíle jsem si myslela, že mám skoro vyhráno

Měsíce plynuly a já stebou moc štastná celou dobu byla
někdy večer...v podvědomí jsem ale velký strach cítila,
často jsi odcházel , aby si se ke mě mohl zase vrátit,
kvůli mě jsi občas musel svůj rodinný život zkrátit.

Chvíli už jsem sama cítíla, že se u tebe něco změnilo,
To tvé velké srdce... jakoby už pro mně dávno nebylo
přišel jsi a prostě řekl : "Chci tomu udělat konec",
a tak naší velké lásce pomalu v dáli zvonil zvonec .

Proč se tvoje láska ke mě ze dne na den tak moc změnila?
vždyt sem nic zleho neudělala, jen sem ti tak moc věřila
proč jsi teď daleko, někde tam...doma a ne u mě..Tady?
já vím nejsem dokonalá a i já mám někde své skryté vady

Dala jsem ti za ten rok všechno a dala bych i mnohem víc
své srdce jsem měla pevně zamknuté,našel sis k němu klíč
chtěla jsem se sama,třeba s celým světem jen o tebe rvát
byla bych to udělala, jen by ses toho nesměl tak moc bát

říká se, že zakázané ovoce prý nejlépe chutná,
asi pro to, za trest, jsem ted tak moc smutná
dala bych ted v sázku vše, srdce i celý život svuj
jen kdybys alespon na chvíli byl zase jen a jen můj

A tak tu jen ležím a píšu ti takhle obyčejná slova,
a nikdy nikomu nedovolím , aby mi to udělal znova
Tak si dál spokojeně, štastně žij svuj život rodinný,
vždyt jen pro mě jsi byl na světě jen ten jeden jediný

Tvá láska nebyla nikdy pravdivá a čistá
tím sem si těd už bohužel pevně jistá........

Sbohem...
Autor holubice, 15.10.2008
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

basnicky je to hodne prumerne, je to dost vypravecske, spis epika... jinak co se tyce lidsky-- rozumim ti, ono je tezke si zacit s zenacem, vetsinou stejne on zustava s rodinou, pze chlapi to neciti tak intenzivne jako my zeny... hlavu vzhuru holka...

15.10.2008 15:10:00 | saddova

Odedituj si ten textík ještě máš tam nějaké chybky..jinak se to čte dobře a je to pravdivé...prostě ze života.

15.10.2008 15:07:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí