Děkuji ti..

Děkuji ti..

Anotace: mám tě ráda za to, že jsi jaký jsi..

Byl večer, krásná letní noc
ty jsi byl zmámen vůní.
Hvězdy nám svítili celou noc
ty jsi však nebyl jako jiní.

Srdce tvé cítí naplno
ty nemáš srdce z kamene.
Tvá náruč tam je bezpečno
ty nepustíš oči láskou znavené.

Když dělí nás jen ta noc pouhá,
jdeš pro ni za mnou světa kraj.
Volá tě ke mně jenom touha?
Pak vypni hudbu a jen ty hraj..
Autor klara07, 15.10.2008
Přečteno 488x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, Bíša, Zdenek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené dílko,vskutku moc hezky napsáno.

01.11.2008 21:33:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí