ODEVZDÁNÍ

ODEVZDÁNÍ

Anotace: dám to tomu... opět za chyby se omlouvám jsem uplně hotová a zničená!

Cítím ve vzduchu nevěru,
v hodně slabém větru,
je to varování však to cítím,
dokonce tomu i věřím.

Znám své lidičky,
ty mé broučky,
jak jim teďka říkám,
a to jen protože je ráda mám.

Ale zpátky k nevěře,
co mě v srdci řeže,
pocit matoucí,
jak krev tekoucí,
v mém srdíčku,
kvůli tomu nevěrníku.

Já to tož znám a vím,
jak je to teďka sním,
je mi to úplně jasné,
že to jeho chuť nezvádlne.

Já zapláču si potom v koutě,
kvůli tobě!
Proto cítím nevěru ,
vtom slabém větru!
Autor Vacluvka, 15.10.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přítele jednoho máš a ten určitě nevěrný s tebou nebude.
Teď už určitě víš kdo jsem já , ty jedná malá čarodějnice milovaná.

15.10.2008 23:22:00 | Přítel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí