Ta, o které nechám si zdát..

Ta, o které nechám si zdát..

Anotace: .

V tanci kapek mámení
vůní azalek a polibky,
sladké rtů v dešti vábení
rozechvělé tóny snů.

Rytmus ve dlaních
když svádí mne Tvé řasy,
svlékám Tě potají,
slaďounké časy.

Kapky Tí po tvářích stékají,
třpytí se, jsou okouzleny,
jako nepatrné stěstí
když se sbíhají u Tvých rtů.

Hřejívé šeptání němých lilií,
o Tvé kráse a půvabu,
se mi pod víčka vpijí,
jako sametový inkoust.

Jsi mojí hebkou predlohou,
když hvězdný prach hrneš
skoupou oblohou
a vlají Ti zlaté vlasy.

Jsi pohádka co nekončí,
ani když slunko jde spát.
Jsi pohádka co nekončí,
jsi ta o které nechám si zdát..
Autor Roger, 15.10.2008
Přečteno 511x
Tipy 11
Poslední tipující: Tymi14, Faileen, Psavec, dablik007, Bíša, SZN, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

skvělá, úžasná...tají se mi nad ní dech...

13.11.2008 23:42:00 | Tymi14

Hezky zaláskovaná.

19.10.2008 00:51:00 | Psavec

nevím proč, mne napadlo zrovna tohle...žít sen a snít život..

16.10.2008 10:41:00 | SZN

šťastná žena..jíž patří toto vyznání

15.10.2008 22:52:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí