Existujou zamilovaný lehký holky

Existujou zamilovaný lehký holky

Anotace: věnováno ... ani nevím komu. Trochu jednomu klukovi z kavárny, trochu Andělovi... trochu kytaristovi. prostě věnovaná. a je to úplná fikce. http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_i d=5281-existujou-zamilovany-lehky-holky

Mý ruce
/v duchu/
ještě kloužou po tvým
ledovým
spícím těle,
když ještě za šera,
s lehkou kocovinou,
jdu do vyvražděný školy...

Moje duše je ráno
jako Drážďany po vybombordování,
jen silná pachuť reality.

Mám několik přátel,
kterým pošlu pohlednici,
až uhodí první mrazy.
"Pořád s lehkou kocovinou z lásky,
objímá M."
A všemu bude jasná tahle průzračná lež.
Nenávist k mýmu životu.

V nekontrolovaný rychlosti
na německý dálnici
ze mě zbyde
jen ohořelá brož tulipánu.
Byla bych radši,
kdyby ses to nikdy nedozvěděl
a myslel si,
že jsem pořád ta stejná kurva,
co ti prostě už nezavolala.

/ A úplně zapomeneš,
že jsou kurvy,
který můžou bejt děsně zamilovaný /
Přečteno 400x
Tipy 13
Poslední tipující: china white, WhiteSkull, dablik007, už ne pernikova princezna, callowsick, Simísek, Lacosta1, sondulacek, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty to mají nejtěžší...

16.10.2008 15:54:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí