Cesta v metru

Cesta v metru

Anotace: tak jsem si jednou přemýšlela v metru....

V noci sice nedokážu ovlivnit své sny,
vím ale jak ovlivnit celé dny,
stačí jenom myslet na tebe,
mít růžové brýle má něco do sebe,
už jenom tvých rtů představa,
ta ze špatné nálady mě dostává,
jediný do tvých očí pohled,
na nic jiného neberu už ohled,
polibek i když mi dáš jediný,
způsobuje že mám zamilované vidiny,
prostě píšu hlouposti,
ale co bys čekal,
koukají na mě příklady blbosti,
kdo by taky v metru básně sekal...
Autor Ketvin, 16.10.2008
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí