Pro Filípka

Pro Filípka

Anotace: :D:)

Filípku můj milovaný,
skládám pro tě báseň,
osud můj je prostě daný,
a chybí mi i bázeň...

Potkala jsem tě před chvílí,
snad jsme se sobě zalíbili...
Snad se i máme rádi,
ale nespěchej, i když čas tak pádí...

Filípku, co je pro tebe správné,
Filípku, co tě na holce bere?
Když pusa za pusou padne,
co tě na holce dere???¨
Autor tmavovlaska93, 16.10.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí