Nový ráj

Nový ráj

Anotace: děkujme Evě, že to jablko utrhla...

Sbírka: Láskou svou...

Ulpěly mi na rtech
zrnka prachu
z hvězdných létavic…

Hladíš tělo
pavučinou ze vzdechů
utkanou dnešní nocí.
Voníš po hříchu,
z čajových růží plátky
okvětní už netrhej,
já se ti vzdávám.
Celá do náruče
tvých paží padám.
Dnešní i minulou noc,
i jiné noci, kdy
chutnali jsme
já a ty, my oba
to, co kdysi
Adam s Evou započali
a našli tak nový ráj,
ráj pro nás dva.

Ulpěly ti na rtech
mé lásky slova
Miluji tě…
Autor Erion Fate, 16.10.2008
Přečteno 419x
Tipy 17
Poslední tipující: LisSe, kryndy, NikitaNikaT., blue, Psavec, Bíša, labuť, drahý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není zač...:)

18.10.2008 20:18:00 | kryndy

St! usmívám se.

17.10.2008 11:07:00 | NikitaNikaT.

Eva byla šikulka, ta nám dala ráj.

16.10.2008 22:17:00 | Psavec

Děkuji ji taky...

16.10.2008 20:06:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí