Zapomenout

Zapomenout

Anotace: ...

Nedokážu to,
už nechci předstírat,
nezvládnu to,
nemá cenu zastírat.
Už to není jako předtím,
už není v tom nic,
ptáš se co mi je a já zatím,
přála bych si aby v tom zas bylo víc.
Snažím se,
ale nějak to nejde,
ztrácím se,
co z toho vzejde?
Chci zapomenout,
ale nejde to vzít zpět,
snažím se rozpomenout,
chci tě vymazat, Hned!
Autor Linuxa, 16.10.2008
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí