Lukyškovi

Lukyškovi

Anotace: Další pro Lukyho....mocinky sem ho milovala,každej večer sem mu skládala básničky,který četl až nedávno jako můj best kámo....kterýho teďé mám mocinky ráda...

Venku padá sníh,
chci zas slyšet tvůj smích.
Chci se s tebou brodit závějemi,
ani nevíš jak moc stýská se mi.
Vím ale,že o jiné teď sníš,
a to že miluju tě,moc dobře víš.
Jak moc krásný to mezi náma bylo,
hodně lidí o tak velké lásce jen snilo.
Mezi náma láska vládla,
ale kvůli mé blbosti brzy padla.
Ty ani nevíš jak moc teď trpím,
slzama do noci polštáře kropím.
Já tě miluju stále tak moc,
myslím na tebe každičkou noc.
doufám že osud nám ještě jednu šanci dá,
protože jen tebe já pořád tolik ráda mám.
Autor Janulety, 16.10.2008
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Janetee, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Beznadějně In LOVE =)

23.10.2008 18:47:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí