Číše minulosti

Číše minulosti

Anotace: Někdy se přece jen člověk ohlédné za tím, co měl, a co ztratil....

Do hloubi lesa zaběhnout
Vykřičet všechno z plných plic
Ucítit čerstvý vzduch a vědět,
Že už to není začarovaný kruh.

Jak dávno to všechno bylo
A co se vlastně tam, v dáli
stalo? Zapomněl jsem snad?
Ach, to nejde. Nejde.

Pohledy za sebe mne vrací zpět
Kam? Do dálek minulosti, tam,
Kde hodně se toho stalo, tam,
Kde to vzplálo, však nikdy
Nepohaslo.

Bezedná číše všech vzpomínek,
Myšlenek, citů a pocitů…
Kdy ztratil jsem tě? Proč?
Otázek moc, nastává noc,

Odpovědi další den
Nepřeji si, žádný bludný sen…
Autor nývlt, 16.10.2008
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: AryaMira, strašidýlko-střapatý, Mbonita, SZN
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpomínky jsou totiž jediná věc na světě, kterou nám nikdo nemůže vzít...

17.10.2008 17:42:00 | nývlt

vzpomínky jsou někdy očistné..věř mi

17.10.2008 08:35:00 | Mbonita

...suchýma očima...

16.10.2008 22:57:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí