Druhá šance

Druhá šance

Anotace: I druhá šance má svou váhu

Sluneční svit osvěcuje duše zatracených.
Duše září jak mysl anděla osvícených.
Zatraceni za kony zlé, za útrpné žaly.
Spása od anděla světla však na ně čeká,
spásou jest stud za svědomí,kterému se všichni smáli.

Krásou druhé šance jsouc osvícení,
těšit se mohou, na krásu milování.
Mohou kráse pozemské holdovat.
Jest to krása úsvitu sluneční záře,
po západu příchází temnost měsíční tváře.

Duše osvícených, těla si hledají,
těla umrlců v život se probouzejí.
Vykračují k napravení sama sebe,
z pařátů pekel vede k lásce jasné nebe.
Jen tóny barev světla k cíli vedou,
Světlo druhé šance vede ke kráse.
Jen šance druhá dovedla k života spáse.
Autor Carlos, 03.09.2005
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je poznat úprava...Mě se to líbilo i před tím.

05.09.2005 21:41:00 | Krtica

Páni! Dostat druhou šanci, skvělá věc! Moc dobrý nápad.

04.09.2005 19:56:00 | Krtica

A já říkám moc hezký..

03.09.2005 20:33:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí