Ty nevíš...

Ty nevíš...

Anotace: smutek

Ty nevíš
Ty nevíš, co cítím
Bolest
Bolest je mým bytím
Můj strach
Můj strach do nebe volá
A já
A já se ptám, co tak bodá
A vím
A vím, že je to láska
Najednou
Najednou mě laská
Najednou
Najednou mě níčí
Ty a já
Ty a já nejsme si ničím
Mé srdce
Mé srdce je jen tvé
Vím
Vím, tvé není mé
Můj život
Můj život jde dál
A vítr
A vítr vše odvál
A já
A já nezmůžu nic
Já vím
Já vím a nechci víc
Víc
Víc než poslední šanci
Na vteřinu
Na vteřinu obrátit minci
Dotknout
Dotknout se nebe
Políbit
Políbit tebe
V tvém
V tvém srdci je klíč
Však
však už je pryč
Buď
Buď přítel můj
A
A ničeho nelituj
Autor AryaMira, 17.10.2008
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Dedillope, Lissa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo taky jsem byla dost smutná když jsem to psala...

20.10.2008 17:52:00 | AryaMira

pěkné,smutné...:(

17.10.2008 19:28:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí