Lásko

Lásko

Anotace: Co je vůbec ta láska?

Lásko- ty ani nevíš co způsobuješ
Jen nám všem ubližuješ
S časem jenom běháš
Druhou šanci nám nedáš

V dálce se nám ztrácíš
A jen málokdy se vracíš
Ale uvědom si že my tě potřebujeme
Jedině tak svou duši a srdce zahřejeme

Lásko-ty jediná nás můžeš hřát
Jen s tebou se můžeme smát
I když se nám čas může smutný zdát
Jsi to nejlepší co si můžeme přát

Ale na druhou stranu jsi hrozná
Ví ten kdo tě pozná
S city si jen zahráváš
S vášní,slzami a štěstím si jen tak lehce pohráváš

Prosím neotáčej se k nám zády
My jsme přece taky lidi co mají rádi
Nic ti nemůžeme slibovat
Ale dej nám šanci milovat
Autor Simaaa, 17.10.2008
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí