Vzdáváš se

Vzdáváš se

Anotace: trochu dodatek k "básni" Socha...

Schovaná
pod bílými perutěmi
s leskem zbylých perletí,
vzdáváš se,
k nebi tiše stoupáš.

Spoutaná,
láska tváře zkrášlila,
když však světlo zhasíná,
jen temné rysy
vystupují ze tmy.

Objevíš krásu zbylých dní,
necháš plynout vodu bez sítí
či své srdce pustíš do boje
bez šťastného konce?

Ztracená
možná stále doufá...
Autor Gabika, 17.10.2008
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: La Suneteto, Bíša, Chancer, WhiteSkull, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí